fbpx
Lieke Sleper, L+ aandacht voor leren, www.l-plus.nl

🎉Yes, we zijn weer gestart!

Nieuws over herstart L+, na lock-down.

We mogen weer aan de slag! Na een bijzondere periode van thuiswerken en 1,5 meter afstand houden, mogen we weer voorzichtig starten met lesgeven. Uiteraard gaat het wel allemaal net even anders in zijn werk als voorheen. Maar dat neemt niet weg dat wij er weer zin in hebben!!

Thuis-speel-tips

Afgelopen periode zijn wij aan de slag gegaan met het maken van leuke thuis-speel-tips voor kinderen. Wil je de thuis-speel-tips bekijken? Volg ons dan op instagram of bekijk de tips op onze website. 

Leren leren op je eigen manier!

De training beelddenken gaat weer starten. Leren leren op je eigen manier. Een beelddenker denkt veelal in beelden (is dus visueel ingesteld). Hierdoor kan het zijn dat uw kind niet lekker mee komt op school, maar dat u als ouder en de leerkracht niet goed begrijpen waardoor dit komt. Zeker na deze periode is het voor sommige kinderen lastig om weer op school te gaan werken. Hoe pak je dit aan, zodat je weer met plezier naar school gaat. In deze training ontdekt uw kind zijn/haar eigen leerstijl en leert uw kind hoe leuk leren kan zijn!

Training Rots & Water

Helaas kunnen we deze sociaal-emotionele weerbaarheidstraining nog niet starten. Bij deze training is het lastig om de 1,5 meter afstand tot de trainer te houden. Ook is de periode tot aan de zomervakantie te kort voor het afronden van een training. Hopelijk kunnen we in het nieuwe schooljaar 2020-2021 in september weer volop van start. Houdt de website goed in de gaten, want daar staan alle startdata van de trainingen weergegeven.

Nog even ter herinnering de regels bij ons in de praktijk op een rij:

Corona regels L+ herstart na lock down. L-plus.nl Lieke Sleper

Meer weten?

Bekijk alle trainingen
contact

Het mooiste van mijn werk is dat ik kinderen kan helpen om met (meer) zelfvertrouwen en plezier in het leven te staan. Kinderen zijn heel eerlijk en zullen ook laten blijken als zij iets niet leuk of fijn vinden. Aan de koppies van de kinderen zie ik wat de oefeningen en spelletjes met ze doen, daar geniet ik al van. Ik zie de kinderen letterlijk groeien en ze voelen zich begrepen. Hoe fijn is dat?! Daarom is mijn motto; zelfvertrouwen en plezier voor ieder kind!

2020-05-22T10:48:27+00:00