fbpx
Kindercoaching2021-09-06T10:18:13+00:00
Psychomotorische kindercoaching - Bewegen - leerachterstandlaat je groeien. L-plus L+

Groeien door te bewegen!

Als psychomotorische kindercoach helpen wij je kind op weg om (weer) te kunnen groeien, wanneer het even uit balans is.  Dit wordt zichtbaar in het gedrag van je kind en kan invloed hebben op het leren en concentreren op school en thuis. Met allerlei bewegingsvormen gaan we aan de slag om de balans weer te herstellen.

lees meer

contact

Waar kijk ik naar?

contact

Wat is psychomotorische kindercoaching?

Psychomotoriek gaat uit van de verbinding tussen het lijf en het brein. Je brein stuurt je lichaam aan en hoe je lijf doet heeft weer invloed op het brein. Ieder kind leert vanuit bewegen! Daarom is bewegen zo belangrijk. Van baby af aan leert een kind met zijn lichaam. Deze ervaringen met het lichaam vormen een belangrijke basis voor de groei van het sociaal-, emotioneel- en cognitieve vermogen van een kind. Bewegingen zorgen er voor dat het brein en het lichaam zich met elkaar verbinden en het kind zowel emotioneel, sociaal en cognitief in balans is. Als de balans verstoord is, wordt dit zichtbaar in het gedrag van je kind en kan dit invloed hebben op gedrag, leren en concentreren op school en thuis.

Psychomotoriek gaat uit van de verbinding tussen het lijf en het brein. Je brein stuurt je lichaam aan en hoe je lijf doet heeft weer invloed op het brein. Ieder kind leert vanuit bewegen! Daarom is bewegen zo belangrijk. Van baby af aan leert een kind met zijn lichaam. Deze ervaringen met het lichaam vormen een belangrijke basis voor de groei van het sociaal-,  emotioneel- en cognitieve vermogen van een kind. Bewegingen zorgen er voor dat het brein en het lichaam zich met elkaar verbinden en het kind zowel emotioneel, sociaal en cognitief in balans is. Als de balans verstoord is, wordt dit zichtbaar in het gedrag van je kind en kan dit invloed hebben op gedrag, leren en concentreren op school en thuis.

contact
Lieke Sleper
Lieke SleperKindercoach en Eigenaar

Meer weten over psychomotorische kindercoaching?

Tarieven psychomotorische kindercoaching

Psychomotorische kindercoaching

69
  • prijs per sessie, coaching afgestemd op uw kind