fbpx
Beelddenken2020-03-24T09:47:06+00:00
L+ Logo Beelddenken - Visueel Leren

Ontdek het effect van visueel leren

Niet ieder kind leert hetzelfde. De leerstijl is zeer bepalend voor resultaten op school en sluit niet altijd aan bij de methodes in het onderwijs. Bij de training beelddenken leer je daarom hoe je informatie met visueel leren kunt opslaan en verwerken.

lees meer

inschrijven

Wat leer je tijdens de training?

inschrijven

Wat is beelddenken?

Beelddenken is een andere manier van informatie verwerken; visueel. Beelddenkers denken niet in woorden maar in beelden. In het huidige onderwijs wordt de lesstof merendeels auditief aangeboden, waardoor er niet bij alle leerstijlen aangesloten wordt. Dit is logisch omdat maar 5% van de bevolking in beelden denkt en de rest (95%) auditief leert.
Daardoor wordt de lesstof zoals die in het huidige onderwijs wordt aangeboden niet altijd begrepen en onthouden door kinderen die in beelden denken.  Vaak denkt men bij deze kinderen aan dyslexie of een leerachterstand. De beelddenkers hebben vaak moeite met hun concentratie, werktempo, spelling, rekenen en lezen.

Beelddenken is een andere manier van informatie verwerken; visueel. Beelddenkers denken niet in woorden maar in beelden. In het huidige onderwijs wordt de lesstof merendeels auditief aangeboden, waardoor er niet bij alle leerstijlen aangesloten wordt. Dit is logisch omdat maar 5% van de bevolking in beelden denkt en de rest (95%) auditief leert. Daardoor wordt de lesstof zoals die in het huidige onderwijs wordt aangeboden niet altijd begrepen en onthouden door kinderen die in beelden denken.  Vaak denkt men bij deze kinderen aan dyslexie of een leerachterstand. De beelddenkers hebben vaak moeite met hun concentratie, werktempo, spelling, rekenen en lezen.

inschrijven
Lieke Sleper
Lieke SleperKindercoach en Eigenaar

Meer weten over Beelddenken?

Tarieven training Beelddenken

Beelddenken cursus

€295
  • 4 privé sessies op maat – inclusief werkboek

Beeldenken les

€69
  • 1 losse sessie op maat