fbpx
Anders leren

💰💰💰Subsidie voor extra onderwijsondersteuning!

Goed nieuws voor extra onderwijsondersteuning in het onderwijs.

Na een bijzondere tijd, waarin we ook in het onderwijs even moesten schakelen, maakt de overheid geld vrij voor extra onderwijsondersteuning. Alle leerkrachten hebben hard gewerkt om online onderwijs te kunnen geven. Uiteraard konden de leerlingen niet het aantal uren naar school zoals gewoonlijk, waardoor het voor leerlingen handig kan zijn om extra onderwijsondersteuning te gaan krijgen. Nu gesubsidieerd door de overheid.

Onderwijsaanbod in corona-tijd

Het onderwijs werd de afgelopen periode anders vorm gegeven dan we gewend zijn, waarin het onderwijsaanbod zo gedifferentieerd mogelijk werd aanboden. Hierdoor zijn er kinderen die de extra onderwijsondersteuning hebben gemist. De overheid heeft geld vrij gemaakt om ervoor te zorgen dat de scholen en  onderwijsinstellingen extra ondersteuning kunnen bieden voor kinderen die dat nodig hebben. Leerkrachten hoeven nu geen extra uren te gaan draaien. Externe partijen kunnen dit over gaan nemen. Ook L+ biedt extra onderwijsondersteuning voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar.

Hoe geven wij dit vorm?

De extra onderwijsondersteuning wordt afgestemd op je kind of op een groepje leerlingen. Vooraf gaan we in gesprek om af te stemmen wat voor extra ondersteuning er op maat geboden moet worden. Deze vorm van extra onderwijsondersteuning kan zowel op scholen als in De Nieuwe Lente te Heemstede plaats vinden. Met de corona regels in acht neming, geven wij deze extra onderwijsondersteuning op maat. Wil je meer weten of contact met ons op nemen?

contact

Voor wie?

L+ geeft de extra onderwijsondersteuning aan alle kinderen in het basisonderwijs, in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Dit kan voor kleine groepjes kinderen zijn of individueel.

Leren met plezier is heel belangrijk! Daarom geven wij lessen waarin bewegend leren een belangrijke rol speelt. Door bewegend te leren nemen kinderen veel meer informatie tot zich en ervaren zij dit niet als leren, maar leren zij wel degelijk!

Kinderen basisschool - L+ aandacht voor leren
Rots en water L+ Lieke Sleper

Wanneer?

Vanaf 2 juni kunnen scholen en onderwijsinstellingen zich aanmelden bij de overheid om van de subsidie regeling gebruik te kunnen maken. Bent u als school, onderwijsinstelling of als ouder opzoek naar iemand die de extra onderwijsondersteuning kan gaan bieden? Wij doen dit graag!

Meer weten?

bekijk alle trainingen
contact

Het mooiste van mijn werk is dat ik kinderen kan helpen om met (meer) zelfvertrouwen en plezier in het leven te staan. Kinderen zijn heel eerlijk en zullen ook laten blijken als zij iets niet leuk of fijn vinden. Aan de koppies van de kinderen zie ik wat de oefeningen en spelletjes met ze doen, daar geniet ik al van. Ik zie de kinderen letterlijk groeien en ze voelen zich begrepen. Hoe fijn is dat?! Daarom is mijn motto; zelfvertrouwen en plezier voor ieder kind!

2020-05-25T10:23:27+00:00